Our Story
Ravintola Shelter on palvellut vuodesta 2016 Helsingin Kanavarannassa, makasiinirakennuksessa. Me Shelterissä luotamme käsityöhön, vahvaan yhdessä tekemiseen ja aitoon, kohtaavaan asiakaspalveluun. Palvelemme kahdessa kerroksessa; tunnelmallinen alakerran ravintolasali sisältää 78 asiakaspaikkaa ja yläkerran sali 55 asiakaspaikkaa. Molemmat kerroksemme sopivat täydellisesti myös yksityisjuhlille. Kesäisin käytössämme on rento aurinkoterassi meren ääressä.
Shelterin ruoassa maistuvat aina sesongin maut ja keittiön tavoitteena on tuoda jokaiseen annokseen jotakin uutta. Shelterin keittiössä on vuosien aikana syntynyt rakastettuja klassikoita kaupungin parhaaksi kehutuista leivistä ylistettyyn tartariin, grillattuihin annoksiin ja suussa sulaviin jälkiruokiin. Valmistamme kaiken suurella sydämellä ja intohimolla.
Shelterin juomissa korostuu käsityö ja persoonallisuus. Yhdessä koko henkilökuntamme kanssa luotu elävä juomalista sisältää klassikoita ja uusia tuttavuuksia. Viinilistamme koostuu suurilta osin itse maahantuoduista viineistä, jotka olemme valinneet modernien viinitalojen joukosta. Listaltamme löytyvät myös vaihtuvat pienpanimo-oluet sekä kattava alkoholittomien juomien valikoima.