Menu
Tarjolla on upeat sesongin Chef´s menut 3, 4 tai 5 ruokalajin pituisena.
Menut ovat viikoittain vaihtuvia, keittiömme suunnittelemia makumatkoja.
Menuissa huomioimme mahdolliset erityisruokavaliot,
ja ne ovat saatavana myös kasvis- ja vegaaniversiona.
We serve Chef´s Menus with 3, 4 or 5 courses.
These menus change weekly, and our kitchen decides the courses.
Menus are easily modified to any special diets, and they are also available
as vegetarian and vegan version.
CHEF´S MENU
3 courses 51
4 courses 57
5 courses 64
MENU SHELTER 68
Vihreä gazpacho, selleriä, karamellisoitua saksanpähkinää & Piave Vecchio juustoa
Green gazpacho with celery, caramelized walnuts & Piave Vecchio cheese
*
Tartar kotimaisesta naudan sisäpaistista, sitruunasinappikastiketta,
grillattua vihreää parsaa & rapeaa perunaa
Finnish beef tartar with mustard-lemon dressing, grilled green asparagus & crispy potato
PÄÄRUOKA VALINNAN MUKAAN:
MAINCOURSE OF YOUR CHOICE:
Päivän kalaa, kukkakaalipyreetä, paahdettua kukkakaalia & suolasitruuna Beurre Blanc- kastiketta
Fish of the day with cauliflower purée, roasted cauliflower & lemon Beurre Blanc
OR
Grillattua Black Anguksen ulkofileetä, polentaa, rakuunaa & tryffelikastiketta
Grilled Black Angus sirloin with polenta, tarragon & truffle sauce
Raparperi clafoutis, hillottua raparperia & tuorejuustojäätelöä
Rhubarb clafoutis, rhubarb compote & creme cheese ice cream
Matching wines for the menus:
3 wines 36
4 wines 44
5 wines 54
In case of special diets, don’t hesitate to ask from our staff
We also provide the list of origins for meat and fish product
A LA CARTE
ALKURUOKIA/STARTERS
SIIKAA / WHITE FISH 16
Hiillostettu siikatartar, piimäkastiketta, tilliä & sitruksilla maustettua lehtisalaattia
Cured white fish tartar with buttermilk dressing, dill & lettuce seasoned with lemon
SKAGEN 15
Skagen peperonchilillä maustettuna, paahdettua briossia & fenkolia
Skagen seasoned with pepperoncini, roasted brioche & fennel
TARTAR 16
Tartar kotimaisesta naudan sisäpaistista, sitruunasinappikastiketta,
grillattua vihreää parsaa & rapeaa perunaa
Finnish beef tartar with mustard-lemon dressing, grilled green asparagus & crispy potato
GAZPACHO 14
Vihreä gazpacho, selleriä, karamellisoitua saksanpähkinää & Piave Vecchio juustoa
Green gazpacho with celery, caramelized walnuts & Piave Vecchio cheese
PÄÄRUOKIA/MAINS
EMMERWHEAT 27
Hernettä, minttua, emmervehnää, suippokaalia, Marcona-mantelia gremolataa & tahinijogurttia
Emmer wheat seasoned with peas and mint, cabbage, Marcona almond, gremolata & tahini yogurt
IBERICO 32
Grillattua Iberico porsaan plumaa, karhunlaukka-kapriskastiketta
Grilled Iberico pork Pluma with white asparagus & ramsons-capers sauce
FISH OF THE DAY 37
Päivän kalaa, kukkakaalipyreetä, paahdettua kukkakaalia & suolasitruuna Beurre Blanc- kastiketta
Fish of the day with cauliflower purée, roasted cauliflower & lemon Beurre Blanc
BLACK ANGUS 39
Grillattua Black Anguksen ulkofileetä, polentaa, rakuunaa & tryffelikastiketta
Grilled Black Angus sirloin with polenta, tarragon, & truffle sauce
JÄLKIRUOKIA/DESSERTS
RAPARPERI / RHUBARB 15
Raparperi clafoutis, hillottua raparperia & tuorejuustojäätelöä
Rhubarb clafoutis with rhubarb compote & cream cheese ice cream
JOGURTTI 14
Jogurttimoussea, sitruunasherbettiä & jogurttimarenkia
Yogurt mousse with lemon sherbet & yogurt meringue
SUKLAA 15
Suklaafondant, suolakaramellia & vaniljajäätelöä
Chocolate fondant with salted caramel & vanilla ice cream
Vastaamme mielellämme erityisruokavalioihin ja allergioihin liittyviin kysymyksiin.
In case of special diets or allergies we are more than happy to help.
Lihojen alkuperämaat
Suomi, Australia, Espanja
Origins of meats
Finland, Australia, Spain