Menu

 

Tarjolla on upeat sesongin Chef´s menut 3, 4 tai 5 ruokalajin pituisena.
Menut ovat viikoittain vaihtuvia, keittiömme suunnittelemia makumatkoja.
Menuissa huomioimme mahdolliset erityisruokavaliot,
ja ne ovat saatavana myös kasvis- ja vegaaniversiona.

 

We serve Chef´s Menus with 3, 4 or 5 courses. 
These menus change weekly, and our kitchen decides the courses. 
Menus are easily modified to any special diets, and they are also available
as vegetarian and vegan version.

                   

CHEF´S MENU

3 courses 51
4 courses 57
5 courses 64


MENU SHELTER 68

Vihreä gazpacho, selleriä, karamellisoitua saksanpähkinää & Piave Vecchio juustoa
Green gazpacho with celery, caramelized walnuts & Piave Vecchio cheese
*

Tartar kotimaisesta naudan sisäpaistista, sitruunasinappikastiketta, 
grillattua vihreää parsaa & rapeaa perunaa
Finnish beef tartar with mustard-lemon dressing, grilled green asparagus & crispy potato


PÄÄRUOKA VALINNAN MUKAAN:
MAINCOURSE OF YOUR CHOICE:


Päivän kalaa, kukkakaalipyreetä, paahdettua kukkakaalia & suolasitruuna Beurre Blanc- kastiketta
Fish of the day with cauliflower purée, roasted cauliflower & lemon Beurre Blanc

OR

Grillattua Black Anguksen ulkofileetä, polentaa, rakuunaa & tryffelikastiketta
Grilled Black Angus sirloin with polenta, tarragon & truffle sauce

Raparperi clafoutis, hillottua raparperia & tuorejuustojäätelöä
Rhubarb clafoutis, rhubarb compote & creme cheese ice cream

Matching wines for the menus:

3 wines 36
4 wines 44
5 wines 54

 

In case of special diets, don’t hesitate to ask from our staff
We also provide the list of origins for meat and fish product

A LA CARTE

ALKURUOKIA/STARTERS

        

SIIKAA / WHITE FISH 16

Hiillostettu siikatartar, piimäkastiketta, tilliä & sitruksilla maustettua lehtisalaattia
Cured white fish tartar with buttermilk dressing, dill & lettuce seasoned with lemon

SKAGEN 15

Skagen peperonchilillä maustettuna, paahdettua briossia & fenkolia
Skagen seasoned with pepperoncini, roasted brioche & fennel

TARTAR 16

Tartar kotimaisesta naudan sisäpaistista, sitruunasinappikastiketta,
grillattua vihreää parsaa & rapeaa perunaa

Finnish beef tartar with mustard-lemon dressing, grilled green asparagus & crispy potato

GAZPACHO 14

Vihreä gazpacho, selleriä, karamellisoitua saksanpähkinää & Piave Vecchio juustoa
Green gazpacho with celery, caramelized walnuts & Piave Vecchio cheese

 

PÄÄRUOKIA/MAINS


EMMERWHEAT 27

Hernettä, minttua, emmervehnää, suippokaalia, Marcona-mantelia gremolataa & tahinijogurttia
Emmer wheat seasoned with peas and mint, cabbage, Marcona almond, gremolata & tahini yogurt

IBERICO 32

Grillattua Iberico porsaan plumaa, karhunlaukka-kapriskastiketta
Grilled Iberico pork Pluma with white asparagus & ramsons-capers sauce

FISH OF THE DAY 37

Päivän kalaa, kukkakaalipyreetä, paahdettua kukkakaalia & suolasitruuna Beurre Blanc- kastiketta
Fish of the day with cauliflower purée, roasted cauliflower & lemon Beurre Blanc

BLACK ANGUS 39

Grillattua Black Anguksen ulkofileetä, polentaa, rakuunaa & tryffelikastiketta
Grilled Black Angus sirloin with polenta, tarragon, & truffle sauce

JÄLKIRUOKIA/DESSERTS

 

RAPARPERI / RHUBARB 15

Raparperi clafoutis, hillottua raparperia & tuorejuustojäätelöä
Rhubarb clafoutis with rhubarb compote & cream cheese ice cream

JOGURTTI 14

Jogurttimoussea, sitruunasherbettiä & jogurttimarenkia
Yogurt mousse with lemon sherbet & yogurt meringue

SUKLAA 15

Suklaafondant, suolakaramellia & vaniljajäätelöä
Chocolate fondant with salted caramel & vanilla ice cream

Vastaamme mielellämme erityisruokavalioihin ja allergioihin liittyviin kysymyksiin.
In case of special diets or allergies we are more than happy to help.

Allergeenit / Allergens

Lihojen alkuperämaat
Suomi, Australia, Espanja

Origins of meats
Finland, Australia, Spain